28 Ağustos 2007 Salı

Garanti Bankası 17

Nedense bu trinkle ilgili hep absürd reklam fikirleri aklıma geliyor. Bu fikir de yine trinkle ilgili bir komik reklam senaryosu:

Mekan: Yol üzeri

Kahramanlar: Yolda eski Türk filmlerindeki gibi stand kurmuş, hipnoz yaptığını iddia eden sahtekar bir iki kişi ve yoldan geçenler

Ve Motor:

İstanbul'da bir caddede bir adam ve çevreden geçenleri çevirip hipnoz gösterisi yapmaktadır. İlk başta ekipten olan kişiler gelir onlardan kol saatlerini anahtarlıklarını ister ve bir kaç hareket yaptıktan sonra göz hizasında sallamaya başlar ve bu ekipten olan kişiler hipnoz olmuşturlar. bunu gören yoldan geçenlere siz de öğrenmek ister misiniz der, onlardan saatlerini ve anahtarlıklarını isteyerek şova başlar, göz hizasında saat veya anahtarlık salınım halindeyken nasıl olduğunu şimdi bilemediğim bir pos aparatı oraya sinsice yerleştirilmiştir, ve kol saati her gidiş gelişinde 35 YTL düşer kurbanların hesabından. Bu arada eğlenceli müzik vardır tabii k. Biri farkedip dolandırıcılar kaçmaya başlarken dış ses "Herkes trink aldı sen ne duruyorsun?" der ve reklam biter. Yüksek derecede paranoyak izleyiciler ne trink böyle kötü mü oluyormuş deyip almaktan vazgeçebilir veya aldığına pişman olabilir ama çoğunluk da eğlenceli bir parodi izlediğini düşünür, gaza gelir hurra Garanti Bankası'na:)

Hiç yorum yok: