9 Eylül 2007 Pazar

Rocco 6: Lolipop - Promosyon Çalışması

Eskiden sivri oklu dartlar vardı, gerçi hala var ama mıknatıslı oklar çıktı çıkalı bu sivri uçlu okların pabucu dama atılmıştır herhalde. Hiç bir tarafı zedelemeden etmeden gayet güzel eğlenebiliyorsunuz bu yeni nesil dartlarla:) Rocco'da eğlence üzerine kurduğuna göre reklamlarını, dartları işin içine dahil edebilir herhalde:)
Bir lolipopun promosyon yaptığı pek görülmemiştir, lakin uygulansa büyük ihtimalle katılacağım bir fikir var sırada. Tabi bu fikrin uygulanması için üretim kısmının da onayını almak lazım, belki biraz zor olabilir ama zor da olsa uygulanabilir diye düşünüyorum.

Fikir şudur:
Rocco özel dart ürettirir ayrıca özel lolipoplar, bu lolipopların çubuk kısmının ucu mıknatıslı olur lolipop bitince de ok tamamen ortaya çıkar, lolipop keyfinin içine edilmemesi için oklar da tekrar tasarlanabilir belki. Daha sonra bu dartlar içinde altılı rocco oklar olacak şekilde paketlenir ve toys r us senin migros benim çeşitli yerlerde satışa sunulur, bu paketin fiyatı 6 lolipop fiyatı olmaz daha pahalı olur belki ama normal bir darttan da ucuz olur. Bunu alan kişiler de hem eğlenir hem de odalarında ortasında kocaman rocco logosu olan bir dart bulunur. Bu dartlar aynı zamanda uzun ömürlüler de, yukarıdaki 16 aydır falan var ve hala sapasağlam:)

Buna iki türlü itiraz olabilir: 1. " lolipop bittikten sonra onu ok olarak mı kullanacam, tükürük falan ıyyy!!" diyenler çoğunlukta olabilir veya 2. üretimciler "yok böyle bir lolipop üretilmez çok zor/imkansız bu" diyebilirler. Bu durumda da sadece rocco logolu bir dart ve 6 normal mıknatıslı ok konulurve örneğin 10 rocco alana verilir bu dartlar ya da roccolar da pakete dahil bir şekilde satışa sunulur.

Her iki durumda da (dart+Lolipop ok ve sadece rocco logolu dart) marka kimliğiyle uygun değişik bir promosyon işine imza atmış olur Rocco, Aferin olur:)

Güncelleme: Hijyenik dart okları için sürpriz çikolata yöntemi uygulanabilir:)

2 yorum:

bilog dedi ki...

iyi de neden fenerbahçe:) ?

h k dedi ki...

özel üretim dart örneği olarak daha güzel bir resim düşünebiliyor musun:)