22 Ağustos 2007 Çarşamba

Garanti Bankası 15


Naylon Reklam Ajansı'ndan Bilal Bey'den bir fikir daha:) Dar zamanda sadece fikri ekliyorum yorumumu bilahare yapacağım:)

Aklıma bir flexi senaryosu geldi. dedim yazıvereyim gayri:) buyrunuz:


işten yeni gelmiş evine giren bir adam. somurtkan, mutsuzluk modunda. ev küçük, basık. adamımız kapıdaki faturaları almış, koltuğunda tek tek bakıyor. faturaları gördükçe bunalıyor, sıkılıyor.(burda kendisine yeter ulan bıktım bu faturalardan param yok ödeyemiyorum görüntüsü vereceğiz:) işten yeni gelmişti ya, üstündeki takım elbisesi duruyor hala. bu sıkıntı anlarında kravatı çıkarır atar. hoşuna gider. ceketi çıkarır camdan dışarı fırlatır. bu sırada kamera hafiften yüzüne odaklandığında adamın bundan keyif aldığını görürüz(ağızda hafif bir sırıtma). bunu daha ne kadar ileri götürebilirim bakışı yarattırırız(gözler hafiften yukarda, bi-iki saniye sonra aklına bi cinlik gelme sırıtışı). soldaki, odasıyla arasında duvarı olmayan amerikan tarzı mutfağına bakar, akşam yemeği şahane bir şekilde kocaman masada duruyordur. yine adamın suratı görürüz ama sanki bu sefer biraz şaşkındır(bunu ben mi yaptım
bakışı). bu sırada arkadan biri seslenir, adam döner, taş gibi bir hatun:) bu sırada sağ taraftan televizyon haykırır! adam bi korkar, kanepeye fırlar. çünkü tv 654899646 ekrandır. önceki korkudan eser kalmamış, kanepesine yayılmış ağzı kulaklarına varmış adam tam ayaklarını uzatıp tv'nin karşısına kurulurken dışardan araba alarmı öter. balkona çıkıp aşşağıda alarmı çalan kırmızı ferrarinin sahibinin kendisi olduğunu farketmekte çok fazla zorlanmayan kahramanımız cebine elini attığında arabanın anahtarını bulup alarmı susturacaktır. bu sırada balkondan yapılan çekimde binanın önündeki kocaman havuz ve bikinili kızlar gözden kaçmamaktadır. bi kaç kız adama el sallar, adamımız da onlara. balkondaki demirlere kollarıyla yaslanan adamımız çok mutludur, yüzünde "işte budur olay!" ifadesi vardır.

bu sırada dış ses girer olaya.

"kuralları sen koysan ne güzel olurdu değil mi? hayatına şekil vermek istiyorsan artık Flexi var!"

adam sırıtırken

"bu kadarını beceremesek de o faturaları ödemeni kolaylaştırabiliriz."

PACKSHOT


NOT: slogan ve reklam metni üretmede her zaman kötüyümdür:) sondaki metni daha güzel yazabilirim diyen varsa gocunmam yani.
ama reklamımın konusunu elletmem!:)

1 yorum:

internetçi dedi ki...

Halkı, mağduru dinledik gibi yapıp hiç bir çözüm üretilmiyor. Halk parasını yatırıyor ya hizmet arka planda..

Beylikdüzü garanti bankası şubesinden şikayetçiyim. garantişikayet [16 Temmuz 2008]
Ben birçok bankaya para yatırdım, işlem yaptım.. İş bankası,Koç bank hatta Ziraat Bank bile garantiden daha hızlıydı. Benim gittiğim şubede ilkel bir durum vardı, biryerde numaraya göre düzgünce sıra beklenirken diğer yerde kafaya göre millet takılıyor. Orda görevli kadın (vadesiz hesap açma bölümündeki) bir işlemi yaparken başkalarınınkinede bakıyor ve tam saate baktım bir saat oldu sıra bende elinde kağıdımı tutuyor başlamadı, 1 saat oldu dedim şimdi buda yarım saat sürer dedim cevap vermedi aldım gittim kağıdımı. Ya normal birşey mi bu 1 saat hadi 50 dakka de normal mi bu kimseden tık çıkmıyor, millet koyun sürüsümü, kapatsınlar hesaplarını bu bankayla.. Birçok kişi ne yapacaksın şikayet edipte diyor, seni mi dinleyecekler kapatırsın hesabını diyorlar. Tamam zaten hesap açtırmaya gitmiştim, bu ilkel bankayla ilişkimiz başlamadan bitti. Milyonların yaşadığı Beylikdüzündeki ilkel Garanti Bankası şubesini ve orada oturan şişman esmer vaadesiz hesap açmakta görevli iş bilmez, hantal genç kadını kınıyorum: Böyle iş yapılmaz zaten bankanda senin gibi hantal. Garanti Hantal Bank.

Keşke oradakilere deseydim bu bankadan daha iyi bankalar var, üstelik çokta hızlılar diye..

Yahu para yatıracam hesap açıcaktım bütün işlerimi orda yapmayı düşünüyordum.. neden? ÇÜNKÜ REKLAMLERINI İYİ YAPMIŞLAR..

Senin para için çırpınıyor olman lazım nasıl bankasın sen? Banka mısın? Bankmısın, iki saat oturdum, bence saadece banksın, söylede parka koysunlar seni..
Yoksa suç sadece orada çalışan görevli kadındamıydı?
Yoksa oranın iyi bir banka olduğunu düşündüren reklamlardamıydı?
Yoksa beni oraya götüren ayaklarım mı suçlu?
Güzel reklamlardan etkilenen ben mi suçluyum?
Kim suçlu?
3 kuruşluk parasına bankada yapmadığı şekil kalmayan çaresiz halk mı suçlu?
Bu firmaların patronları mı suçlu yoksa?
Kanunlar mı suçlu?

KAVAKLI/BEYLİKDÜZÜ ŞUBE
Şube Kodu: 782

.............
http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=&level=2&id=177&fno=180
http://www.sikayetim.com/module.php?cid=60&page_num=1&search=&extnum=#show
http://www.sanalbankamagdurlari.com/