28 Haziran 2008 Cumartesi

Karınca kararınca Coca-Cola….


Sevgili Arda Karslı arkadaşımızın,ayın ürünü için yeni bir fikridir.....Kendisine teşekkür ederiz...Ellerinize sağlık Arda Karslı..



Reklam
,bahçeli tek kat evlerin, renk renk çiçeklerin, büyük yemyeşil yaşlı ağaçların olduğu bir sokakta geçiyor….

Bu sokağın karıncaları gözüküyor ilk başta.Harekat planı yapıyorlar. Sonra çok canlı ve bu dinamizmi yansıtacak bir müzik ( mission impossible soundtrack gibi) ile birlikte harekat başlıyor.

Reklamımızın kahramanları plana uygun şeklide pozisyon alırlar .Bakkaldan coca-cola almış kurbanlarını gözlerler ve kurbanımız coca-colasını alır ve olacaklardan habersiz yolda ilerlerken karıncalarımız işe koyulur….

Plan şöyledir:

Karıncalarımızın hava kuvvetleri takımı ekip olarak büyük bir ağaca çıkarlar ve ağacın yola bakan dalının üzerinde kurbanı beklerler…

Diğer ekip kaydırakları ile ağacın biraz ilersinde operasyonun kendilerine düşen kısmını gerçekleştirmek üzere beklemektedirler…Adam tam dalın altından geçerken karıncaların hava kuvvetleri takımı atlayışlarını yaparlar ve paraşütlerini açarak kurbanın üzerine inişi gerçekleştirirler..Buradaki görevleri adamın huylanmasını sağlamaktır..Bunu başardıklarında adam “ayyy ensemde birşeyler var der veeeee elindeki buz gibi coca-cola’yı düşürüverir,işte bu arada yer altı karınca timi cola’nın düşüş pozisyonunu hesaplar ve kaydırakları ile birlikte cola’yı yakalarlar ve kayarak ordan uzaklaşırlar…..Harekat sona ermiştir..


Mutlu son…


Herkes için




Küçük kahramanlarımızın coca-cola için yaptıkları bu operasyonun beğeni toplayacağını düşünüyorum…Yaratıcı günler…

1 yorum:

OneLastTime dedi ki...

Gerçekten güzel bir fikir..Animasyon şeklini izlemek isterdim